Thursday, June 18, 2009

bits'n'bites


  • Οι κάτοικοι της Ελλάδας δεν μπορείτε να εκτιμήσετε *πραγματικά* την αξία ενός γιαουρτιού Τοτάλ με μέλι, της φέτας, του ελληνικού καφέ, του σουβλακίου και της Αμίτας Motion όπως επίσης και μερικών άλλων διαδεδομένων τροφίμων εκεί κάτω.
  • Για να είναι στα 22 σου, η πρώτη σου παρατήρηση σχετική με το φαγητό είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάτι έχει πάει *πολύ* λάθος με τη ζωή σου.
  • Όταν δε, έχεις μπροστά σου ένα χαρτάκι ποστ-ιτ , αρχίζεις να γράφεις κάτι γενικό όπως "so.." και η φράση συνεχίζεται ασυναίσθητα "...f*ck you ANYWAY!" τότε σιγουρεύεσαι πως στ'αλήθεια κάτι έχει πάει πολύ λάθος με τη ζωή σου.
  • 'Οταν μια καλοπροαίρετη συναυλιακή ενημέρωση από συμπλόγκερ σε ρίχνει σε μια ημικατατονία γιατί συνειδητοποιείς μέχρι στιγμής τι έχεις χάσει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ήρθε η ώρα να παρατήσεις ό,τι έκανες και να πάρεις το πρώτο αεροπλάνο για τα πάτρια. Μετά βέβαια σκέφτεσαι ότι άμα σε δούν στην Ελλάδα γνωρίζοντας πως έχεις ανειλλημένες υποχρεώσεις, θα σε στείλουν πίσω με το ίδιο αεροπλάνο, και τότε απλά κατσουφιάζεις κι άλλο και κάθεσαι στ'αυγά σου.
  • Όταν βλέπεις βιβλία και δεν θέλεις για κανένα λόγο να τα ανοίξεις, πόσο μάλλον να μάθεις αυτά που γράφουν, τότε μάλλον έχεις κουραστεί πολύ και χρειάζεσαι διακοπές.
  • Σε αυτήν την περίπτωση, ένα εισιτήριο στο μέιλ θα ήταν much much appreciated, αλλά γυρνάμε πίσω στην πρό-προηγούμενη βουλίτσα και ως εκ τούτου, καταλήγουμε σε ένα φαύλο κύκλο.
(και έχεις δρόόόόόόμο ακόμααα.. )

3 comments:

Hfaistiwnas said...

Τόσο χάλια ε;;;

Καλημέρα!

Unknown said...

Κοίτα να δεις τώρα, εγώ τη φέτα τον ελληνικό και τα σουβλάκια τα εκτιμώ στο μέγιστο, ανδριάντα λέω να τους στήσω!
Έεελα έεελα μωρέ τώρα, γουουουουτου γούουουτου…, θα τελειώσει και μετά θα έχεις όσες συναυλίες θες! Λίιιιγο ακόμα σημασία στα βιβλία και μετά θα σε κεράσω ένα περγαμόντο για την επιτυχία!
(Εισιτήρια στο μέιλ δε στέλνουμε, αλλά αν θες να σου δώκω το τηλέφωνο του Κατάλντο να του κάνεις παράπονα!)

alienlover said...

Ηφαιστιωνάκο, τόσο, τόσο και χαιρότερα..

Darth μου, έ άμα είναι να με τρατάρεις τότε θα κάνω λίγη υπομονή ακόμα :)

(ο κυρ-Κατάλντος εμένα με έχει στην απ'εξω..σνιφ!)