Thursday, September 08, 2005

Λίγα και δίαφορα

Κατά το "πολλά και διάφορα". Δεν θα γράψω πολλά γιατί έχω μάθημα και δεν προλαβαίνω.
Εχθές κάναμε 5 ώρες Ανατομία. 2 seminar ,3 πρακτίκα. Ο καθηγητής των lecture( διαφέρει από τα seminars) με φοβίζει. Είναι ένας τύπος ψηλός, αδύνατος, με άσπρη ποδιά και μουσάκι. Μοιάζει με μανιακό τρελογιατρό που ψαρεύει τα θύματά του στην αίθουσα σεμιναρίων. Μας κοιτάει λες και είμαστε τα επόμενα θύματα. Ξέρετε, τα νεφρά ποιάνουν πολλά στην αγορά. Μας ενημέρωσε πως ο χώρος που γίνονται τα πρακτικά μόλις θα μπαίνουμε θα κλειδώνει. απορώ γιατί.Πάντως , γαμάτος καθηγητής.
Αγοράσαμε χειρουργικά γάντια, λαβίδα, νυστέρι και λάμες , όλα απαραίτητα από δω και πέρα για μουάχαχαχα την πρακτική μας. Καταχάρηκα.
Η καθηγήτρια των Ουγγρικών βγάζει κάτι περίεργους ήχους και έχει πολύ μεγάλα δόντια, όπως αυτά του λύκου στην Κοκκινοσκουφίτσα.
Η καθηγήτρια των Λατινικών όοοοοοοοοομως είναι όλα τα λεφτά. Πραγματικά υποκλίνομαι.
Κυριούλα γύρω στα 60κάμποσο, μεγάλα σκουλαρίκια, περιποιημένη, βαμμένη και όλα τα σχετικά, παθιασμένη με το αντικείμενο της, με έρωτα με την Ιστορία.Θεώρεί τα Λατινικά τη βάση για τα πάντα. Ας γελάσω. Προσπαθούσε να μαντέψει από που είμαστε. Άπειρο γέλιο. Ο τρόπος που μιλάει είναι απλώς απερίγραπτος. Θα επανέλθω άλλη φορά γιατί η περίπτωση της έχει πολύ ζουμί.
Ο καθηγητής της Βιολογίας είναι α-πί-στευ-τος. Συγκινήθηκε που στο τέλος της διάλεξης τον (κατα)χειροκροτήσαμε. Ήταν το πρώτο του μάθημα στο Πανεπιστήμιο μας.
Πρώτες βοήθειες. Ο καθηγητής νεαρός, γαμάτος.Κι αυτουνού το πρώτο μάθημα. Μπορείτε να τον βρείτε στην καινούρια κλινική , στο τμήμα τραυματιολογίας, 2ος όροφος. Θα τον αναγνωρίσετε αμέσως.
Καλά, είμαι στο πιο φοβερό γκρούπ. 4ο γκρουπ means μας αλλάζουνε τα φώτα Δευτέρα-Πέμπτη , αλλά Παρ.Σ/Κ μάθημα ούτε για δείγμα.Γίπιιιιιιιι.
Έκανα και αίτηση για ίντερνετ. 1 Μbit/sec για 45 μόλις ευρούθκια, χωρίς όριο. Αυτά είναι. Άνεση.
Πάω να συναντήσω τον λύκο. Szia που λένε εδώ οι ντόπιοι.

1 comment:

alienlover said...

kai pou eisai akoma...epontai polla eutrapela :p