Tuesday, June 26, 2007

«Με ένα χαμόγελο μπορείς τα θαύματα να πεις....»

Όσοι με γνωρίζουν από κοντά θα γνωρίζουν την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφω για τα καλλιτεχνικά δρώμενα και δει για τις καλοκαιρινές συναυλίες. Το εφετινό καλοκαίρι ξεκίνησε δυναμικά μιας και σχεδόν μόλις πάτησα τα άγια χώματα της καυτής αττικής γης πήγα και είδα τους Evanescence στο Στάδιο Καραϊσκάκη ...

Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν άψογα αν δεν χρειαζόταν να αλλάξουμε το status μας από alive and kicking σε extracting bebeli αλλά δεν πειράζει μιας και όταν ξεκίνησε η συναυλία τα πράγματα καλυτέρευσαν για εμάς στην πρώτη πρώτη σειρά και οι securitαδες μας έδιναν μπουκαλάκια με νερό για να πιούμε ή να μπουγελωθούμε. Επίσης, μπορούσαμε και αναπνέαμε αρκούντως κι έτσι την παλέψαμε. Η Amy Lee ήταν απίστευτα εκρηκτική παρουσία και μας είπε ότι και τις 2 φορές που ήρθε Ελλάδα το κοινό ήταν (το 2004) και είναι (φέτος) από τα πιο ζεστά που έχουν συναντήσει μέχρι τώρα στην περιοδεία τους.

Δυστυχέστατα η συναυλία διήρκεσε μόνο 1,5 ώρα και μας φάνηκε πραγματικά μικρή, μιας κι έχουμε συνηθίσει σε τουλάχιστον 2ωρες συναυλίες + δεύτερο ανκόρ + +.. αλλά αυτά είναι καμώματα των Ελλήνων τραγουδιστών κι έτσι δεν τα παρεξηγώ τα παιδιά. Το support Ευριδίκη – Κοργιαλλάς χαρακτηρίζεται με εξωφρενική επιείκια ως άκυρο και τρώει μεγαλειώδες ban.

Το δεύτερο χαρμόσυνο γεγονός ήταν η πολυαναμενόμενη σύμπραξη του πολλά βαρύ Σωκράτη Μάλαμα και του μοναδικά αποθεωμένου Αλκίνοου Ιωαννίδη.
Τα λόγια είναι πραγματικά λίγα γι αυτό που νιώσαμε εχθές το βράδυ σε ένα κατάμεστο θέατρο Λυκαβηττού , μια συναυλία sold out και ένα κοινό να έχει καλύψει κάθε σημείο που χωράγανε δύο παπούτσια. Οι πόρτες άνοιξαν λίγο μετά το 1/3 της συναυλίας και γι’αυτούς που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήρια εγκαίρως, κι έται η παρέα μεγάλωσε λίγο ακόμα ... Ένας Αλκίνοος ντροπαλός και λιγομίλητος συμπλήρωσε άρτια τον Σωκράτη που είχε έρθει με πολλά πολλά κέφια....
Λάβαμε εγκώμια για τη θέρμη μας ως κοινό, τραβήξαμε αρκετά βιντεάκια, βγάλαμε αρκετές φωτογραφίες και τέλος προμηθευτήκαμε και το υπέρτατο αντικείμενο που μεγαλώνει την ήδη πλούσια συλλογή μας. Η περιοδεία τους ξεκίνησε δυναμικά και εμείς είμαστε εδώ για να τους ακολουθήσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους προρισμούς.. Καλό Συναυλιακό Καλοκαίρι....

«Με ένα χαμόγελο μπορείς τα θαύματα να πεις....»

4 comments:

snikolas said...

και μας είπε ότι και τις 2 φορές που ήρθε Ελλάδα το κοινό ήταν (το 2004) και είναι (φέτος) από τα πιο ζεστά που έχουν συναντήσει μέχρι τώρα στην περιοδεία τους.... χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, το λένε σε όλους!

νερα'ι'δάκι .... said...

Eύχομαι στην Πετρούπολη να έχει καλύτερο σήμα , λιγότερο άγχος και ζέστη , να έχω φτάσει πιο έγκαιρα και να τα πούμε εν τέλει από κοντά! ;-)

Σοφία said...

Μια χαρά σας βρίσκω με τις συναυλίες σας. Καλή συνέχεια!

alienlover said...

nikolino trust me, eho paei se polles sunaulies, den to lene panta ..

stalitsa mou den kserw an tha eimai ekei parolo pou to thelo polu.. mou peftei kapws makria kai den eho idea an paizoune taxi stin periohi ekeini tin wra...

sofaki an den eihame kai tis sunaulies.. tha mas eklaigan akoma kai oi regges... ki esu sta LOndina den pernas ki ashima ;)