Wednesday, December 14, 2005

ιστορίες για αγρίους

Το παίρνω απόφαση. Σήμερα και αύριο πρέπει να διαβάσεις. Οκ , λοιπόν, όλα καλά , ξεκινάω το διάβασμα. Εκεί που είμαι αφοσιωμένη στην αποστήθηση μυών, νεύρων , αρτηριών και φλεβών, να σου ένας "κομμένος" μυς, για να δούμε τι έχει από κάτω. Τον κοιτάω, τον ξανακοιτάω, σκέφτομαι " αυτός μοιάζει σαν να είναι κομμένος.. ή μάλλον..., όχι κομμένος, ξεσκισμένος. Αλλά.. πώς; Σαν να τον έφαγε ζώο μοιάζει. Αλλά... τι ζώο; Να το! Καρχαρίας τον έφαγε!
Από κει και κάτω με πήρε η κατρακύλα. Με το "καρχαρίας" θυμήθηκα το καλοκαίρι στις εξετάσεις που είμασταν με την Μάρω στο σπίτι της Έλενας. Είχαμε γράψει κάτι ενδοσχολικό, ευτελούς σημασίας, το οποίο προφανώς το 'χω κάνει delete από την μνήμη μου. Είχαμε πάρει ταινία να δούμε. Η open water ή clear water λεγόταν.. Η ιστορία έχει ως εξής:
Ένα ζευγάρι πάει διακοπές σε τροπικό νησί. Αποφασίζουν να πάνε για καταδύσεις με ομάδα δυτών να απολαύσουν την μητέρα φύση, στη μέση του ωκεανού. Δίνουν ραντεβού σε ένα συγκεκριμένο σημείο με την ομάδα και πάνε για εξερεύνηση. Η ομάδα τους ξεχνάει και φεύγει. Και για φαντάσου. Ο ωκεανός έχει καρχαρίες. Φοβερό; Το περιμένατε;Γιατί εμείς δεν το περιμέναμε. Οι καρχαρίες παίρνουν μεζεδάκι το μπούτι του ανδρός. Η γυνή αφού ο ανήρ αποθνήσκει αποφασίζει να τον αφήσει από την ζεστή αγκαλιά της στην πείνα των ευγενικών πλασμάτων. Στιγμές απείρου κάλλους ακολούθησαν. "Την σκύλααααα τον αφησέεεεεε !!"
"Α την που**νααααααααααααααααα, τι έκανες μωρήηηηηηηηηηηη" . "Τ****αααααααα" κλπ κλπ κλπ
Όσο η κυρία άκουγε τον εξάψαλμο που τον άφησε, μας έκανε επίδειξη των κολυμβητικών της ικανοτήτων, αφού μας δίδαξε την κατάδυση"βουτάω-με-χάρη-στο-βυθό-αφού-παράτησα-τον-άντρα-μου".
Δεν φαντάζομαι να περιμένατε τίποτα πιο χοτ. ΟΛΗ η ταινία ήταν το πως φάγανε οι καρχαρίες το ζεύγος.
Χάσαμε δύο ώρες από τη ζωή μας , έτσι.

No comments: