Monday, April 24, 2006

love at first sight (?)

"Δεν περίμενες να ενθουσιαστείς τόσο πολύ από τη γνωριμία σας. Δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά ακόμα, αλλά η γοητεία του είναι ακαταμάχητη- αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Η φωνή του από το τηλέφωνο είναι αρκετά ελκυστική , παίζει μαζί σου ένα παιγνίδι φαντασίας αργό και βασανιστικό. Από κοντά η διαφορά σε σκοτώνει. Φωνή ζεστή και -ναι- σέξυ. Όταν σου μιλάει σε κοιτάει στα μάτια και νιώθεις να χάνεις τα λόγια σου . Μοιάζει να ξέρει τι θέλει και δρα σαν τον κυνηγό που περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί στο θήραμά του. Κι εύ ξέρεις τι θέλεις. Αυτόν θέλεις! Του το δείχνεις και κάνει πως δεν καταλαβαίνει.
Και τώρα τι κάνεις; Μια ευχή ξανά και ξανά.. Να κρατήσεις εκείνη την ελπίδα που σε καίει και σε λυτρώνει ή να πάρεις ξανά το δρόμο της λήθης; Δεν ξέρεις "αν είναι αργά να τον κερδίσεις" , σίγουρα όμως "είναι νωρίς να κάνεις πίσω". "

5 comments:

Λύσιππος said...

Αααααχχχχχ....

Μύρισε ...blogoερωτας!

alienlover said...

καταλάβατε λάθος! παραγγελιά ήταν :ρ

Stelios F. said...

Nai, siga min paradexosoun anixta oti exeis dagosi ti lamarina. :P Oxi pos den diafenete meso tou post sou. :P Hmm... Tora mourxode sto mialo oi stixoi tou "Sex". ...Pefto ekso mipos?!

alienlover said...

dear killog ,

stihoi tou sex? uparxei tetoio tragoudi ? ksereis kati pou den kserw?

gia na grafo tetoio post anoihta,simenei oti den me apasxolei idiaitera na to paradehto. apla, kamia fora ta fainomena apatoun ;)

autos pou itan na katalavei to post, na sai sigouros oti to ekane ;)

Stelios F. said...

Hehehe, you know better! Sorry, ksexasa oti den gnorizis poli kala ta "kallitexnika" tektenomena stin Ellada os fititria sti voudapesti. :) Nai, "Sex" tragoudi iparxi. Nomizo to leei i Elli Kokkinou.