Friday, September 09, 2005

Ψυχραιμίαααα

Αχ πολύ χαίρομαι. Βρήκα στην βιβλιοθήκη κομπιούτερ με windows messenger. Msn μου αγαπημένο, μου λειψες..
Έκανα μια διαπίστωση, ιδιαιτέρως πικρή. Οι Φυσικοί ανά τον κόσμο δεν είναι στα καλά τους. Νόμιζα ότι συμβαίνει αποκλειστικά στην Ελλάδα, αλλά ...τελικά βρήκα και αλλού. Εξηγώ.
Φυσικός για θεωρία στο Πανεπιστήμιο ασχολήθηκε 2 ολόκληρες ώρες, χωρίς διάλειμμα, με την θέση της Γης στο διάστημα , οκ αυτό φυσιολόγικό θα μου πείτε , αλλά το άαααλλο... που μας έκανε ολόκληρη ανάλυση για το πως πήραν οι μήνες το όνομά τους, μας έκανε πως μιλούσε ο Καίσαρας και μας είπε και για το λαβ στόρυ μεταξύ αυτού και της Κλεοπάρτας, σας φαίνεται πολύ Φυσική;;Επίσης μας έκανε σημασιολογική ανάλυση πάρα πολλών λέξεων και καταχάρηκε που η αίθουσα είχε και Έλληνες.Ο φίλος μου ο Πέτρος(3ετής) λέει πως το 1ο εξάμηνο θα αφιερωθεί στην ελληνική μυθολογία. Θαύμα!
Φυσικός πρακτικών μας δήλωσε με ένα χαμόγελο πως αν προετοιμάσουμε λάθος πείραμα από την προηγούμενη δεν θα διστάσει καθόλου να μας μηδενίσει το essay που θα προηγείται του πείραματος, και το πείραμα. Επίσης αν δεν έχουμε essay κάθε εβδομάδα απλά δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε να κάνουμε το πείραμα.Και εδώ είναι που βγάζω το shotgun. Και θέλει να πηγαίνουμε και πολύ νωρίτερα γιατί ο άνθρωπος έχει και δουλειές.Και εδώ είναι που τον κάνω σουρωτήρι. Ρε άνθρωπε, 5' νωρίτερα μας αφήνει ο προηγούμενος, που να το βρούμε το μισάωρο;;; R U CRAZY JUANITA???
Ο Χημικός είναι για μπάτσες γιατί μας έχει δώσει μια λίστα με 6 βιβλία που το καθένα κάνει 80 Ε και δεν διευκρινίζει ποιό από όλα θέλει. Ψυχραιμίαααααααα...
Ουπθ! Ώρα για διάβασμα, με περιμένουνε.. Χαιρετώ σας και φιλώ σας. Sziaaaaaaa

No comments: