Friday, June 26, 2009

Μου 'κλασες τα @@ κύριε Μοίραρχε!

Πέθανε ο Michael Jackson! Το άκουσες στο ράδιο, στην τηλεόραση, το είδες στο νετ, στα μπλογκς, στις ειδήσεις, βούηξε το συμπαν για τον θάνατό του, θρήνος και οιμωγή!! Αφιερώματα για το άτομό του, μίνι βιογραφίες, φωτογραφίες, βίντεο, τραγούδια, του διαόλου τα κέρατα εμφανίστηκαν από το πουθενά για το είδωλο που τάραξε συθέμελα τον πλανήτη.

Όσοι μεγάλωσαν με τα τραγούδια του, καταλαβαίνω ότι ένιωσαν πως πέθανε κάποιος σημαντικός γι'αυτούς καλλιτέχνης, όλη αυτή η mainstream θλίψη όμως ακούγεται λίγο υπερβολική και λίγο περισσότερο ψεύτικη. Δεν μπορεί μέχρι προχθές να αγνοούσε την ύπαρξή του όλος ο κόσμος και να τον θεωρούσε ξεγραμμένο/πειραγμένο/παιδόφιλο/ψυχασθενή και ολόξαφνα να θυμηθήκατε το αστέρι Michael Jackson/ το pop idol/ το βασιλιά της μουσικής/ την ιδιοφυϊα και να σας έπιασε μια μαύρη θλίψη που πέθανε. Αυτά τα δύο κάπου δεν συμβαδίζουν.

Αλήθεια πότε ήταν η τελευταία φορά που μνημονεύσατε κάποιο τραγούδι του, και βάλατε να το ακούσετε; Μήπως από τότε που είσασταν έφηβοι;
Φτάνει με την ανελέητη παπαρολογία, χορτάσαμε !!!

5 comments:

mahler76 said...

καλά τα λές άλλα ποιός σε ακούει...

Μπουρδουμπλούμ.... said...

Με τέτοιο χαμό που γίνεται φοβάμαι ότι θα ναι διαφημιστικό κόλπο για το comeback του... :Ρ :Ρ

alienlover said...

mahler, δε βαριέσαι, τουλάχιστον ξεθυμαίνω!

μπουρδουμπλουμ, δεν μπορώ να ξεπεράσω το όνομά σου.

τώρα ο Μάικολ βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα, αλλά άμα είναι να έχουμε ανάσταση νεκρών να με ενημερώσεις γιατί δεν θέλω να τη χάσω. μια έγινε πριν 2009 χρόνια και ακόμα τη συζητάμε!

Hfaistiwnas said...

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ήμουν φαν του, αλλά επιλεκτικά κάποια τραγούδια του είναι σούπερ..
Ας αναπαυθεί..

Φίλιππος said...

Alien πόσο δίκιο έχεις...
Αλλά πάντα έτσι δεν γίνεται; Δυστυχώς θεωρούμ(ν)ε πως ένας καλός επικήδειος
μέσω τηλεόρασης, μέσω συναυλιών, κλπ. θα βοηθήσει να... αναπαυθεί.. Ποιός; Ένα πτώμα... Ξεπροβάλλουν συνομωσίες δολοφονίας, παιχνιδιών δημοσιότητας κλπ.
Αν και πιστεύω ότι σαν μουσικός έχει πεθάνει πολλά χρόνια τώρα είδαν ένα ακόμα πτώμα και πέσαν να το φάνε και να πάρουν λίγη από τη δημοσιότητα... Είναι και ιν στο κάτω κάτω